Vår fjerde CD Salsa til folket ble sluppet med er brak i juni 2015. Tilgjengelig i både fysisk og metafysisk format!

cdcoverstor

Den består av følgende godbiter

Følg med på vår Facebookside for konserter…

Hovedøen Social Club har som mål å spre cubanske rytmer og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere til Det Norske Folk.

Her er litt om historien bak bandet og utgivelsene bandet har gjort så langt:
Forrige og tredje CD/DVD var en liveinnspilling med selveste Kringkastingsorkestret (KORK) i konsertopptak fra Store Studio på NRK, Marienlyst.

Plata heter En natt forbi og er CD/DVD i samme cover. Den første delen av konserten inneholder følgende eviggrønne slagere:

dvdcoverstor

I tillegg var andre del av konserten Joners arrangementer av klassikere i salsadrakt , som også har blitt internasjonalt kjent via YouTube

Til glede for nye lesere: Hovedøen Social Club er et prosjekt der Sverre Indris Joner samlet et knippe av de beste cubanske musikerene i
verden og laget en slags “Buena Vista Social Club møter Kari Diesen”. Rosinen(e) i pølsa var særlig basslegenden Carlos Del Puerto fra det kjente cubanske latinjazz-bandet Irakere og Cubanismo, og Pepe Espinosa fra bandene Afro-Cuban All-Stars, Bamboleo, Klimax og også Cubanismo.

Les mer..

I 2009 ga bandet ut CDen ¡Ay caramba! som innehold nok et knippe av slagere du ikke visste du trengte å høre i cubansk drakt. Som f.eks:

AyCaramba_Bookletindex

Det finnes i tillegg en studioversjon av låta “Neste sommer” som kun ble gjort tilgjengelig for mp3-nedlasting på Platekompaniets nettbutikk

i 2008 ga bandet ut sitt første album ¡Que viva Noruega! som høstet meget gode kritikker hos annmeldere og publikum. Platen inneholder første knippe kjente og kjære norske slagere, hvorav 3 var A listet på P1 i 11 uker.

AlbumCoverIndex

Besetning live i Norge:

Sverre Indris Joner – Piano, arrangementer
Sergio Gonzalez – Vokal
Eduardo Cedeño – Congas
Tony Moreaux Charon – Timbales
Ole Marius Melhuus – Bass
Erik Eilertsen – Trompet

© 2009 Sverre Indris Joner | Made by Heroic dots