HOVEDØEN SOCIAL CLUB SLYNGER JULEN INN !
Unn deg en alternativ juleplate der Hovedøen med en rekke prominente gjester mishandler juleklassikerne!

Buy record & info in english
Here

Kjøp den på
Platekompaniet
eller
CDON.com

Du får:

Musikere:
Sverre Indris Joner – piano, kor, musikalsk ledelse, juleeffekter, guiro, maracas,perk.
Sergio Gonzalez – sang, kor.
Eduardo Cedeno – bongo, congas(5,10,12), timbales (12), kor.
Jose Antonio ”Tony” Moreaux Charon – timbales, congas, campana, perk.
Ole Marius Melhuus – bass.
Erik Eilertsen – trompet.
Gjester:
Silya Nymoen (2), Alexandra Joner (4), Helge Sunde (6), Trond-Viggo Torgersen (7),
Even Kruse Skatrud – trombone (2, 5 ,9, 10)
Børge-Are Halvorsen – sax (2, 4, 5 ,9, 10)
Pitsj (6, 8, 10, 12)
(Anine Kruse, Benedikte Kruse, Ida Roggen, Ane Roggen, Anja Skybakmoen.)

Litt om plata:
Hovedøen Social Clubs nye CD ”Slynger julen inn” tilbyr den beste medisin for å bevare sinnets munterhet nå som mørketiden er på vei. Kurér vinterdepresjonen med en dose vaskeekte eskapisme!
Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede akksent: ”For julegråten vil han gjerne ha..!”
Her får man lystige og heftige salsa-versjoner av klassikerne På låven sitter nissen, Julenissen kommer i kveld, Sledetur og Bjelleklang. Og de litt nyere julehits All i want for xmas is you og Santa baby med gjestevokalistene Silya Nymoen & Alexandra Joner. Og alle voksne barns Trond-Viggo med sin julerap Juletreet! Også Disney får et hysterisk morsom cubansk make-over utført av det nærmeste vi kommer Donald Duck her til lands; komponist & tusenkunstner Helge Sunde. Please enjoy Crispy Christmas Duck in salsa! Og selvsagt de herlige jentene i vokalkvintetten Pitsj med sin utsøkte nostalgiske klang.

Men for alle de andre månedene i året: vår fjerde CD Salsa til folket ble sluppet med er brak i juni 2015. Tilgjengelig i både fysisk og metafysisk format!

cdcoverstor

Den består av følgende godbiter

Følg med på vår Facebookside for konserter…

Hovedøen Social Club har som mål å spre cubanske rytmer og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere til Det Norske Folk.

Her er litt om historien bak bandet og utgivelsene bandet har gjort så langt:
Forrige og tredje CD/DVD var en liveinnspilling med selveste Kringkastingsorkestret (KORK) i konsertopptak fra Store Studio på NRK, Marienlyst.

Plata heter En natt forbi og er CD/DVD i samme cover. Den første delen av konserten inneholder følgende eviggrønne slagere:

dvdcoverstor

I tillegg var andre del av konserten Joners arrangementer av klassikere i salsadrakt , som også har blitt internasjonalt kjent via YouTube

Til glede for nye lesere: Hovedøen Social Club er et prosjekt der Sverre Indris Joner samlet et knippe av de beste cubanske musikerene i
verden og laget en slags “Buena Vista Social Club møter Kari Diesen”. Rosinen(e) i pølsa var særlig basslegenden Carlos Del Puerto fra det kjente cubanske latinjazz-bandet Irakere og Cubanismo, og Pepe Espinosa fra bandene Afro-Cuban All-Stars, Bamboleo, Klimax og også Cubanismo.

Les mer..

I 2009 ga bandet ut CDen ¡Ay caramba! som innehold nok et knippe av slagere du ikke visste du trengte å høre i cubansk drakt. Som f.eks:

AyCaramba_Bookletindex

Det finnes i tillegg en studioversjon av låta “Neste sommer” som kun ble gjort tilgjengelig for mp3-nedlasting på Platekompaniets nettbutikk

i 2008 ga bandet ut sitt første album ¡Que viva Noruega! som høstet meget gode kritikker hos annmeldere og publikum. Platen inneholder første knippe kjente og kjære norske slagere, hvorav 3 var A listet på P1 i 11 uker.

AlbumCoverIndex

Besetning live i Norge:

Sverre Indris Joner – Piano, arrangementer
Sergio Gonzalez – Vokal
Eduardo Cedeño – Congas
Tony Moreaux Charon – Timbales
Ole Marius Melhuus – Bass
Erik Eilertsen – Trompet

© 2009 Sverre Indris Joner | Made by Heroic dots